Blog

HomeNotíciesJornada sensorial al CETT per a professionals de la restauració

Jornada sensorial al CETT per a professionals de la restauració

SUO TEMPORE, el nou oli d’oliva verge extra Premium amb el segell de qualitat més elevat del món, participarà aquest dimarts 5 de febrer a les jornades per a professionals que organitza el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (CETT) de la Universitat de Barcelona.

Sota el títol Jornada Sensorial sobre l’AOVE a la Restauració. Descobrint les qualitats sensorials, es pretén donar resposta a qüestions relacionades amb el món dels professionals de la restauració com ara si als restaurants hi ha un servei que permeti potenciar un producte d’aquesta qualitat o si els professionals saben apreciar la complexa riquesa sensorial dels olis d’oliva verge extra, una qualitat única que adquireixen gràcies a la seva elaboració i conservació i que els permet obtenir unes característiques organolèptiques que els fan excepcionals.

La jornada es dividirà en tres parts. La primera serà més introductòria, per donar a conèixer als professionals aspectes sobre l’AOVE (oli d’oliva verge extra) de mà de grans experts en la matèria com ara Agustí Romero, investigador de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) o el Dr. Francisco Lorenzo Tapia, soci fundador d’Olerarum i Fundador de Museus de l’Oli.

Els assistents podran conèixer els beneficis de l’oli d’oliva verge extra sobre la salut; aspectes relatius a la cultura i tradició de la dieta mediterrània; o com la manera de cultivar i produir afecta directament a les característiques sensorials del producte.

Durant la segona part de la jornada les ponències se centraran en com transmetre aquesta riquesa sensorial als clients de la restauració. Professionals del món de la sala parlaran del llenguatge adequat per descriure l’oli d’oliva verge extra i com fer un servei que doni valor al producte. A continuació, per finalitzar la jornada es farà un tast d’AOVES  per apreciar les seves característiques sensorials úniques.

 SUO TEMPORE by Raig d’Arbeca serà un dels 4 olis que es podran tastar en aquest tast per a experts que conduirà Mª Angels Calvo, Directora del Panell de Tast Oficial d’Olis Verge d’Oliva de Catalunya. SUO TEMPORE ha estat escollit per formar part d’aquest tast gràcies al seu perfil de tast fruitat verd. I és que són precisament els criteris organolèptics, els més complexos d’aconseguir i més valorats pel consumidor, els que fan de SUO TEMPORE un oli excepcional.

 

Sobre SUO TEMPORE

SUO TEMPORE és un oli d’oliva verge extra Premium fruit de la feina conjunta de 4 productors de la zona de Les Garrigues, Lleida: Cooperativa La Granadella, Nousegons, Oli Soleil i Raig d’Arbeca. Elaborat 100% amb olives Arbequines, SUO TEMPORE compleix amb uns exigents barems que fan que tingui l’estàndard de qualitat més alt del món.

Aquest projecte col·lectiu, que neix de la mà del Clúster de l’Oli de Catalunya i impulsat per GLOBALleida, compta amb el suport dels tècnics de l’IRTA, centre d’investigació capdavanter en recerca i qualitat oleícola.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors Experimentals.

Aquest lloc utilitza cookies per a que tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i l'acceptació de a aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies